nyheter
January 19, 2024
nyheter
January 19, 2024
uttalande

MVI startar 2024 med att tillkännage nyrekryteringar inom investeringsteamet.

MVI rekryterar Aline Ghatan till investeringsteamet

Aline ansluter till MVI-teamet som Associate, hon är för närvarande aktieanalytiker på Carnegie som täcker nordiska börsnoterade bolag. Hon har också ett utökat ansvar som medförfattare till Carnegies ESG-granskning av börsnoterade svenska investmentbolag.

Aline har en kandidatexamen från Handelshögskolan i Stockholm (”SSE”) och var VD för Entrepreneurship Society på SSE. Hon tillträder sin tjänst den 6e maj.

I takt med att MVI utvecklas är ambitionen att bredda investeringsteamet över tid. Aline stack ut i rekryteringsprocessen med sin bakgrund från Carnegie, med spetskompetens inom bolaganalys och ESG. Vi ser alla fram emot att välkomna Aline till MVI senare under våren” kommenterar Mårten Werner, Partner på MVI.

Om MVI:
MVI är en ledande private equity investerare i små- och medelstora bolag. Vårt mål är att fungera som en katalysator för tillväxt och att bygga långsiktigt starka bolag i Sverige och övriga Norden. Vi arbetar aktivt med värdeskapande i våra portföljbolag med utgångspunkt i vårt breda nätverk av entreprenörer och ledande personer i näringslivet. MVI är erkänt för sin förmåga att identifiera proprietära investeringsteman och leverera hög avkastning i sina investeringar.

FÖRFATTARE
fler nyheter
nyheter
April 12, 2024
nyheter
April 12, 2024
MVI inleder partnerskap med DSolution och Easy Partner
nyheter
April 9, 2024
nyheter
April 9, 2024
Nordic Drives Group förvärvar Aalestrup Elektro ApS
nyheter
January 25, 2024
nyheter
January 25, 2024
Treeco Group stärker sin position genom förvärv av Rögle Plantskola