nyheter
January 11, 2023
nyheter
January 11, 2023
MVI tillkännager befordringar inom teamet
uttalande

MVI startar det nya året med att tillkännage välförtjänta befordringar inom investeringsteamet

Vi gläder oss över befordringarna av Mårten Werner till Partner, Falk Wahlström till Director och Adilson Fonseca till Associate.

”Vårt investeringsteam har jobbat nära portföljbolagen under 2022, och skapat värde för investerarna. Vi siktar mot att skapa en kultur som tillåter våra anställda att utvecklas och växa i sina roller. Individerna som befordras idag har bidragit till vår framgång, tillsammans med övriga teamet.” kommenterar Stefan Karlsson, Partner på MVI.

Mårten började på MVI 2017 och har sedan dess jobbat med portföljbolag i MVI Fund I och II, från investering till avyttring, och blir Partner från att tidigare ha varit Projektledare. Mårten jobbar idag främst med Los Tacos, Biototal, Treeco och Freedom-gruppen.

Falk var först anställd som intern under hösten 2017. Efter att ha jobbat heltid sedan 2019 blir han nu Projektledare. Falk jobbar med Great Security, Linda Johansen, Treeco och SMP Parts.

Adilson genomförde ett off-cycle internship på MVI under 2021, och började heltid efter avlagd masterexamen. Efter att ha börjat som Analytiker blir han nu befordrad till Associate. Adilson jobbar främst med Nordic Drives Group, Biototal och SMP Parts.

Vi ser fram emot en fortsatt resa framåt, tillsammans med våra bolag, investerare och anställda.

Om MVI:

MVI är en ledande private equity investerare i små-och medelstora bolag. Vårt mål är att fungera som en katalysator för tillväxt och att bygga långsiktigt starka bolag i Sverige och övriga Norden. Vi arbetar aktivt med värdeskapande i våra portföljbolag med utgångspunkt i vårt breda nätverk av entreprenörer och ledande personer i näringslivet. MVI är erkänt för sin förmåga att identifiera proprietära investeringsteman och leverera hög avkastning i sina investeringar.
FÖRFATTARE
fler nyheter
pressmeddelanden
June 18, 2024
pressmeddelanden
June 18, 2024
Ascenco Group anställer Daniel Nyman
June 11, 2024
June 11, 2024
Freedom Group förvärvar två nya redovisningsbyråer
nyheter
April 12, 2024
nyheter
April 12, 2024
MVI inleder partnerskap med DSolution och Easy Partner