nyheter
December 9, 2020
nyheter
December 9, 2020
Styrelsen i Hemma Bäst-gruppen har tillsatt Andreas Westin som ny VD. Andreas kommer att börja sin tjänst i mitten av januari 2021, då han efterträder den nuvarande interim-VDn/styrelseordföranden Magnus Jansson. Magnus återgår samtidigt till sin tidigare roll som ordförande.
uttalande

Andreas Westin är för närvarande verksamhetschef för Estate delen inom Estate FM Group. Under sina fem år inom Estate FM-gruppen har Andreas byggt upp en ovärderlig erfarenhet inom affärsutveckling, ledarskap och facility management. Före Estate FM har Andreas hunnit vara på Renonorden som affärsutvecklingschef, där han stannade i över tre år. Innan sin operativa yrkeskarriär jobbade Andreas som managementkonsult hos såväl AT Kearney som Capgemini. Under sina nästan 8 år som managementkonsult samlade han på sig en bred erfarenhet inom en mängd branscher där han hjälpte bolag nå operationell excellens. Andreas har en masterexamen i Industriell ekonomi från Linköpings Tekniska Högskola och en masterexamen i ekonomi från Stockholms universitet, och han har även studerat Executive Management programmet på Handelshögskolan i Stockholm.

"Jag är hedrad att inom kort tillträda som VD på Hemma Bäst gruppen och ser fram emot att arbeta för ett större och starkare bolag tillsammans med alla kollegor. Vår egenutvecklade kundportal är verkligen en ’game changer’ på marknaden och jag är övertygad om att det kommer addera stort värde till våra befintliga och nya kunder", säger Andreas Westin.

I en kommentar säger FFs styrelseordförande Magnus Jansson: "Jag är glad att Andreas Westin kommer till oss på Hemma Bäst gruppen. Med Andreas erfarenhet som ledare från liknande branscher, nu senaste från Estate FM Group, kommer han vara ett viktigt tillskott till vår verksamhet. Hans goda erfarenhet från verksamhetsstyrning, försäljning och lönsamhetsfokus i en större grupp kommer bidra till att fortsätta vår resa mot att vara Sveriges mest värdefulla partner till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare."

Daniel Nilsson, partner MVI, tillägger: "Andreas Westin har en perfekt bakgrund för att fortsätta utvecklingen av Hemma Bäst till Sveriges mest digitala fastighetsförvaltare. Andreas kommer nu att kunna dra nytta av våra stora investeringar i Realnode för att skapa marknadens bästa tjänster till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Andreas gedigna erfarenhet att leda större bolag kommer att vara mycket värdefullt i vår framtida tillväxtresa."

Hemma Bäst gruppens affärsidé är närvarande, lönsamhetsskapande och skalbar förvaltning – för nya generationens fastigheter, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi tror på digitalisering och att underlätta för fastighetsägaren och de boende att förvalta sin fastighet och har för det ändamålet utvecklat Realnode, en egen IT-plattform för våra kunder.

FÖRFATTARE
fler nyheter
nyheter
April 12, 2024
nyheter
April 12, 2024
MVI inleder partnerskap med DSolution och Easy Partner
nyheter
April 9, 2024
nyheter
April 9, 2024
Nordic Drives Group förvärvar Aalestrup Elektro ApS
nyheter
January 25, 2024
nyheter
January 25, 2024
Treeco Group stärker sin position genom förvärv av Rögle Plantskola