nyheter
December 8, 2020
nyheter
December 8, 2020
Hemma Bäst-gruppen förvärvar PART Fastighetsförvaltning AB och stärker i och med detta sin ställning i södra Sverige.
uttalande

Anna och Peter Hellström startade bolaget 2013 och på bara 7 år visat att de kan bygga upp en verksamhet med SEK40m i omsättning och god lönsamhet. Man har förtjänstfullt växt verksamheten utifrån den starka basen i Halmstad och Part finns nu representerade också i Helsingborg och Ängelholm. Samtliga säljarna, inkl. VD Peter Hellström, kommer att arbeta vidare i verksamheten samt återinvesterar också i Hemma Bäst gruppen för vidare tillväxt.

”PART visar på vad man kan åstadkomma med starkt entreprenörskap. Man har byggt sig en marknadsledande ställning i Halmstad och expanderar nu verksamheten vidare i Halland och norra Skåne. Part kommer att bli Hemma Bäst gruppens brohuvud in i södra Sverige” – Magnus Jansson, tf VD, Hemma Bäst gruppen

Hemma Bäst-gruppens affärsidé är närvarande, lönsamhetsskapande och skalbar förvaltning – för nya generationens fastigheter, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi tror på digitalisering och att underlätta för fastighetsägaren och de boende att förvalta sin fastighet och har för det ändamålet utvecklat en egen IT-plattform för våra kunder.

FÖRFATTARE
fler nyheter
nyheter
January 25, 2024
nyheter
January 25, 2024
Treeco Group stärker sin position genom förvärv av Rögle Plantskola
nyheter
January 19, 2024
nyheter
January 19, 2024
MVI utökar investeringsteamet
nyheter
January 15, 2024
nyheter
January 15, 2024
Freedom Group stärker sin position i Västsverige