nyheter
January 8, 2021
nyheter
January 8, 2021
Hemma Bäst Gruppen expanderar i Stockholm genom förvärvet av Driftia Förvaltning & Driftia El
uttalande

Hemma Bäst gruppen förvärvar Driftia Förvaltning och Driftia El i Stockholm. Driftia Förvaltning etablerades 1993 och har sedan dess varit helt fokuserade på att erbjuda fastighetsförvaltnings-tjänster på Stockholmsmarknaden. Bolaget har vuxit under åren och omsätter idag ca SEK 80m med 70 medarbetare. Driftias tidigare delägare, främst bestående av bolagets grundare och övriga nyckelmedarbetare, återinvesterar och blir betydande delägare i Hemma Bäst gruppen.

Genom förvärvet av Driftia får Hemma Bäst gruppen en stark position på BRF-marknaden i Stockholmsområdet och når en total omsättning om strax under SEK 250m. Driftia kommer från och med nu att kunna erbjuda gruppens alla tjänster, inklusive ekonomisk förvaltning, och får också möjlighet att erbjuda sina kunder den marknadsledande IT-plattformen Realnode.

"Det är glädjande att få med ett sådant välrenommerat bolag som Driftia i Hemma Bäst gruppen. I och med detta får vi även en väldigt stark närvaro i Stockholmsområdet. Tillsammans står vi i gruppen för närvarande, lönsamhetsskapande och skalbar förvaltning – för nya generationens fastigheter, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar." – säger Magnus Jansson, styrelseordförande Hemma Bäst

"Det känns både tryggt och spännande att fortsätta utvecklingsresan för Driftia Förvaltning och Driftia El inom Hemma Bäst familjen." – säger Peter Almroth, en av tre grundare till Driftia Förvaltning

Hemma Bäst gruppens affärsidé är närvarande, lönsamhetsskapande och skalbar förvaltning – för nya generationens fastigheter, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi tror på digitalisering och att underlätta för fastighetsägaren och de boende att förvalta sin fastighet och har för det ändamålet utvecklat en egen IT-plattform för våra kunder.

FÖRFATTARE
fler nyheter
nyheter
April 12, 2024
nyheter
April 12, 2024
MVI inleder partnerskap med DSolution och Easy Partner
nyheter
April 9, 2024
nyheter
April 9, 2024
Nordic Drives Group förvärvar Aalestrup Elektro ApS
nyheter
January 25, 2024
nyheter
January 25, 2024
Treeco Group stärker sin position genom förvärv av Rögle Plantskola