nyheter
December 22, 2023
nyheter
December 22, 2023
uttalande

Anna Hedberg, VD Wennberg & Blennå och Niclas Miörner, CFO och Förvärvschef Freedom Group
Freedom Group stärker sin position genom förvärv i Hudiksvall

Freedom Group stärker sin position genom förvärv i Hudiksvall

Freedom Group fortsätter sin konsolidering av redovisningsbranschen genom förvärvet av Wennberg & Blennå AB. Bolaget erbjuder redovisningstjänster, löneadministration och relaterade rådgivningstjänster till små och medelstora företag (”SMEs”). Förvärvet stärker den lokala närvaron i Hudiksvall och bidrar med SEK 20m till koncernens omsättning. Förvärvet är i linje med Freedom Groups strategi att konsolidera och digitalisera redovisningsbranschen.

"Under åren har vi blivit uppvaktade av ett antal investerare och kände att vi hittade rätt just med Freedom Group. Vi är mycket glada över att fortsätta vår verksamhet under varumärket Wennberg & Blennå, samtidigt som vi ingår i en stor grupp innovativa redovisningsbyråer där vi tillsammans ska förändra branschen.” - Anna Hedberg, VD för Wennberg & Blennå.

”Wennberg & Blennå är en mycket välskött byrå med omfattande rådgivning, hög digitaliseringsgrad och ett aktivt arbete med hållbarhet och kvalitet för både kunder och medarbetare. Vi ser verkligen fram emot att få jobba tillsammans för att utveckla hela branschen.” – Emma Strömfelt, VD Freedom Group

Om Wennberg & Blennå AB

Wennberg & Blennå grundades 1991 av Mats Blennå som fortfarande är aktiv i byrån idag som affärsrådgivare. Företaget har 18 anställda och den höga digitaliseringsgraden har bidragit till ett stort antal kunder både i Hudiksvall och runt om i Sverige.

Om Freedom Group

Freedom är den mest snabbväxande redovisningsgruppen i Sverige. Vår vision är att få företagare att växa. Genom att ha effektiva och digitaliserade processer kan vi spendera tid där det är viktigt för kunderna, finnas där och ge råd som hjälper dem att utveckla sin verksamhet.

Kontaktperson:

Niclas Miörner
CFO och Förvärvschef, Freedom Group
+46 (0) 704 46 95 42

FÖRFATTARE
fler nyheter
nyheter
April 12, 2024
nyheter
April 12, 2024
MVI inleder partnerskap med DSolution och Easy Partner
nyheter
April 9, 2024
nyheter
April 9, 2024
Nordic Drives Group förvärvar Aalestrup Elektro ApS
nyheter
January 25, 2024
nyheter
January 25, 2024
Treeco Group stärker sin position genom förvärv av Rögle Plantskola