June 11, 2024
June 11, 2024
uttalande

Freedom Group förvärvar två nya redovisningsbyråer

Freedom Group fortsätter sin strategiska expansion inom redovisningsbranschen genom förvärvet av två framstående redovisningsbyråer: Ekerö Redovisningsbyrå AB i Stockholm och Ekonomieffekt i Sverige AB i Sjöbo. Dessa förvärv är en del av Freedom Groups ambition att konsolidera och transformera redovisningsbranschen i Sverige. De bidrar med en ökning av koncernens omsättning med 25 miljoner SEK.

Ekerö Redovisningsbyrå AB har sedan starten 1987 etablerat sig som en av de mest stabila och stadigt växande redovisningsbyråerna i Sverige med ett starkt fokus på kunddialog och kvalitet i sina tjänster. "Vi är glada över att ansluta oss till Freedom Group och ser fram emot att tillsammans kunna erbjuda ännu bättre tjänster till våra kunder," säger Diana Larsson, VD för Ekerö Redovisningsbyrå AB.

Ekonomieffekt Sverige AB, baserade i Sjöbo blev årets tillväxtbyrå i Skåne 2023 genom att leverera tjänster och rådgivning inom ekonomi, som ger effekt för den lokala företagaren. Verksamheten startade 2015 och drivs av Filip Måbring och Kristoffer Nordström. "Detta är ett fantastiskt tillfälle för oss att växa och vidareutvecklas som en del av en större koncern med en tydlig framtidsvision," säger Filip Måbring, VD för Ekonomieffekt.

Emma Strömfelt, VD för Freedom Group, kommenterar förvärven: "Förvärven av Ekerö Redovisningsbyrå och Ekonomieffekt är viktiga steg i vår strategi att bli en ledande aktör inom redovisningsbranschen. Dessa två byråer bidrar med stor kompetens och erfarenhet som stärker vår position på marknaden."

Med dessa förvärv stärker Freedom Group sin närvaro i både Stockholm och Skåne och skapar förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling av sina tjänster.

För mer information, kontakta:

Niclas Miörner

CFO och Förvärvschef, Freedom Group

+46 (0) 763 18 09 99

FÖRFATTARE
fler nyheter
pressmeddelanden
June 18, 2024
pressmeddelanden
June 18, 2024
Ascenco Group anställer Daniel Nyman
June 11, 2024
June 11, 2024
Freedom Group förvärvar två nya redovisningsbyråer
nyheter
April 12, 2024
nyheter
April 12, 2024
MVI inleder partnerskap med DSolution och Easy Partner