nyheter
May 24, 2023
nyheter
May 24, 2023
uttalande

Freedom Group stärker sin position i Jönköping och Ulricehamn

Freedom Group fortsätter sin konsolidering av redovisningsbranschen genom förvärvet av Lidhed & Boström Redovisning och Revision AB. Bolaget erbjuder redovisningstjänster, löneadministration och relaterade finansiella och administrativa tjänster till små och medelstora företag (”SMEs”). De två förvärven tar koncernens omsättning till ca 230 mkr och stärker samtidigt den lokala närvaron i Jönköping och Ulricehamn. Förvärvet är i linje med Freedom Groups strategi att konsolidera och digitalisera redovisningsbranschen.

"Under åren har vi blivit uppvaktade av ett antal friare, men Freedom Group fick oss att vilja slå oss samman på en gemensam resa att förändra branschen. Vi är mycket glada över att ansluta oss till Freedom Group och dess många innovativa redovisningsbyråer som strävar efter att ligga i framkant av branschen. ” - Jan Polsten, VD, Lidhed & Boström Redovisning och Revision AB

”Lidhed & Boström har byggt upp en mycket stark marknadsposition i Småland och Västergötland/Östergötland och utvecklat ett rådgivningserbjudande för SME-segmentet. Vi är övertygade om att vi kommer att kunna lära oss mycket av varandra. Varmt välkomna till Freedom Group!” - Henrik Rättzén, styrelseordförande, Freedom Group AB

 

Om Lidhed & Boström Redovisning och Revision AB

Lidhed & Boström Redovisning och Revision AB grundades 2017 och har sedan dess gjort några förvärv av mindre revisions- och bokföringsbyråer för att bygga en stark marknadsposition i södra Sverige. Företaget har ca. 36 heltidstjänster på sina kontor i Jönköping och Ulricehamn.

Om Freedom Group

Freedom är en innovativ grupp av revisionsbyråer i branschens framkant. Vår vision är att hjälpa våra kunder vinna. Genom att ha effektiva och digitaliserade processer kan vi spendera tid där det är viktigt för kunderna, finnas där och ge råd som hjälper dem att utveckla sin verksamhet.

Kontaktperson:

Mårten Werner, Partner MVI

marten.werner@mvi.se

+46 70 992 72 24

FÖRFATTARE
fler nyheter
nyheter
April 12, 2024
nyheter
April 12, 2024
MVI inleder partnerskap med DSolution och Easy Partner
nyheter
April 9, 2024
nyheter
April 9, 2024
Nordic Drives Group förvärvar Aalestrup Elektro ApS
nyheter
January 25, 2024
nyheter
January 25, 2024
Treeco Group stärker sin position genom förvärv av Rögle Plantskola